• Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Contact

 

Voor vragen en/of eventuele opmerkingen bel ons of vul het contactformulier in. 

Contactformulier

Dienstregeling

 

De dienstregeling vvoor de Drechtsteden en Alblasserwaard is bekend.

 

Lees meer....

Nieuwe vervoerder

 

Q Buzz wint nieuwe concessie in het Drechtsteden, Alblasserwaard gebied.


 

Lees meer....

Tuesday, 27 November 2018 15:44

Abonnementhouders opgelet!

Per 9 december neemt Qbuzz het bus en treinvervoer over van Arriva voor de Drechtsteden Alblasserwaard en Vijfrivierenlanden. De meeste abonnementen*** die door de Arriva verkocht zijn, worden per 9 december ongeldig gemaakt. De Qbuzz start de concessie op 9 december en deze vervoerder verkoopt veelal andere abonnement producten dan de Arriva.

Als u een abonnement heeft die u bij de Arriva gekocht heeft, die per 9 december gestopt wordt, dan is Arriva verplicht om de resterende duur van uw abonnement terug te storten. 

Als uw Arriva abonnement per 9 december gestopt wordt, dan kunt u bij de nieuwe vervoerder Qbuzz alvast een nieuw abonnement bestellen en per 9 december in laten gaan. U kunt uw abonnement aanschaffen op de website van de Qbuzz.

*** Alle Arriva abonnementen wordt ongeldig verklaard met uitzondering van 2 producten:

  1. Het altijd korting scholier abonnement wordt door de Qbuzz overgenomen. U kunt uw abonnement gewoon bij de Qbuzz gebruiken tot het einde van de looptijd, u hoeft niets te doen(let op alle andere (student) abonnementen verkocht door de Arriva gaan niet over)
  1. Het 65+ abonnement Dordrecht. De gemeente Dordrecht bied aan iedereen die 65 jaar en ouder is en in de gemeente woont een product aan(tegen een kleine vergoeding) waarmee deze groep na 9 uur s’morgens gratis kan reizen in Dordrecht. De uitgegeven abonnementen blijven tot 31 januari geldig. Na 31 januari moet deze doelgroep het 65+ abonnement Dordrecht van Qbuzz op de OV-kaart hebben staan. Binnenkort stuurt de gemeente Dordrecht aan iedereen die dit abonnement heeft een brief. Met deze brief kan het juiste 65+ abonnement Dordrecht op de OV-kaart gezet worden.